Az Év Családorvosa a Kárpát-medencében

2017.04.25.
 

Magyarkanizsa önkormányzata Az Év Családorvosa a Kárpát-medencében-díjra idén dr. Bús Máriát, a magyarkanizsai Egészségház általános orvosát jelölte.

Dr. Bús Mária 33 éve dolgozik családorvosként. Ez idő alatt dolgozott már minden önkormányzati településen. A lakosság körében ismert és elismert orvos. Sok páciense van, gyakran vállal helyettesítéseket a településeken. Példamutató a munkához való hozzáállása. A képviselő-testület Egészségügyi Tanácsának elnöke, tehát tevékenyen részt vesz az önkormányzati egészségügyi programok kidolgozásában és azok végrehajtásában.

A díjat a majd 50 éves Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete (MÁOTE) hozta létre és gondozza, amelyben fővédnökei, védnökei, partnerei és támogatói segítik a szakmai és civil társadalom soraiból Magyarországon és a határontúli területeken.

A MAOTE vajdasági kiemelt partnere a Magyar Nemzeti Tanács.

Mivel a díj odaítélésére internetes szavazást indított a díj alapítója, ezért támogató szavazatát bárki leadhatja dr. Bús Máriára – legyen az övé idén Az Év Családorvosa a Kárpát-medencében-díj!

Szavazni a következő linken lehet:

http://evcsaladorvosa.hu/index.php/hu/szavazas/vajdasag-szerbia