Mezőgazdasági előadások

2020.02.26.
 

Magyarkanizsa önkormányzata előadást szervez 2020. február 27-én, csütörtökön, Magyarkanizsán, a városháza kistermében 10.00 órai kezdettel.

Témakörök:

1.            Tartományi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap hitelvonalai - az Alap munkatársa bemutatja a bejegyzett gazdaságok, jogi személyek és vállalkozók számára aktuális hitelvonalakat forgóeszközök, mezőgazdasági földterületek, mezőgazdasági munkaeszközök, locsolóberendezések vásárlása céljából, valamint a vállalkozói beruházások, turisztikai fejlesztések, IPARD pályázatok hitelezésére.

2.            Induljunk el a „fenntartható talajhasználat” útján címmel Olajos Győző, mezőgazdasági mérnök és szántóföldi növénytermesztési agronómus tart előadást a talaj termőképességének, szerkezeti felépítésének és élővilágának fenntarthatóságáról.

Az előadással kapcsolatban további információk kérhetők személyesen Magyarkanizsa község Gazdasági és helyi gazdaságfejlesztési főosztálya irodájában (I emelet, 21-es iroda, illetve a földszinten a 14-es iroda) vagy telefonon: 024/875-166, 209-es vagy 243-as mellék.

Gazdasági és helyi gazdaságfejlesztési főosztály



Az előadások plakátja