Vedd el a számlát és nyerj – a nyereményjáték folytatódik

2020.12.07.
  

A Vedd el a számlát és nyerj elnevezésű nyereményjáték jelmondata így szól: "Mert mindenki nyer, amikor a szürkegazdaság veszít”. Mindenki: a polgárok és a közösségek is! Ugyanis a Vedd el a számlát és nyerj nyereményjáték keretében zajlik a helyi önkormányzatok versenye is egy 180.000 eurós nyereményalapért.

A községeket, városokat és városi községeket a lakosságszám alapján három kategóriába sorolták: a kis, a közepes és a nagy önkormányzatok kategóriájába. Magyarkanizsa község a közepes önkormányzatok kategóriájába került.

A játék végén kilenc önkormányzat – mindhárom kategória első három helyezettje – 20.000 eurós díjban részesül iskolák, egészségházak, óvodák és más fontos épületek felszerelésére és felújítására a polgárok döntése alapján.

A községek ranglistája és a legfrissebb keresztmetszetet, az első 9 helyezettet is tartalmazó táblázat a következő linken érhető el folyamatosan: http://uzmiracun.rs/rang-lista-opstina-2020

Magyarkanizsa a jelen hirdetmény kiadásának időpontjában a 4. helyen szerepel a közepes önkormányzatok kategóriájában, ezért Magyarkanizsa község felkéri a polgárokat, hogy a lehető legnagyobb számban vegyenek részt a nyereményjátékban, és a pénztári számlák, valamint a kártyaelismervények gyűjtésével versenyezzenek a saját érdekükben, de egyúttal azért a nyereményért is, amit az első 9 helyezett közösség kap!

A községek versenyében kialakuló sorrend kapcsán a játékban részt vesz minden, szeptember 1. után beküldött boríték. A 9 győztes község végleges rangsora a nyereményjáték második körének végén lesz nyilvános, azaz akkor, amikor a községek versenye is zárul – 2021. február végén.

A nyereményjátékról bővebben ezen az oldalon tájékozódhatnak: www.uzmiracun.rs.



A nyereményjáték plakátja