Lakossági felhívás a védőoltás felvételére

2021.10.15.
 

Tisztelt polgárok!

A Magyarkanizsai Egészségház létrehozott egy oltópontot, amely minden polgár rendelkezésére áll. Felkérem Önöket, hogy oltassák be magukat, hogy ezzel is védjék saját és családtagjaik, valamint munkatársaik egészségét, illetve azokét, akikkel napi kapcsolatba vannak.

A védőoltás civilizációs vívmány, amelyhez hosszú kutatómunka vezetett azzal a céllal, hogy megvédjék a lakosságot a fertőző betegségektől. A vakcina, illetve az illetékes szervek által meghatározott többi védőintézkedés lehetővé teszi, hogy megóvjuk magunkat a világjárványtól, illetve, hogy zavartalanul folyhasson az oktatás a tanintézményekben, illetve a termelés és ügyintézés a többi munkahelyen.   

Külön felkérek minden alkalmazottat az önkormányzatban, illetve azokban az intézményekben és vállalatokban, amelynek alapítója Magyarkanizsa község, hogy védjék meg saját és hozzátartozóik, illetve munkatársaik egészségét, valamint mindazokét, akikkel napi kapcsolatban vannak.

Az oltakozás az egyedüli módja annak, hogy minél hamarabb visszatérhessünk a pandémia előtt megszokott mindennapi életünkhöz, munkánkhoz.

Fejsztámer Róbert polgármester