Fejsztámer Róbert polgármester ünnepi köszöntője

2021.12.24.

Kedves Községbeli Polgárok!

Közeleg az év vége: újra itt a karácsony és az újév. Az ünnepi készülődés mellett egyre többször tekintünk vissza az elmúlt év eseményeire. Számadást végez mindenki ebben az időszakban.

A 2021-es év némileg könnyebb volt, mint az előző, de a világjárvány továbbra is érezteti hatását. Következményeit érezzük a gazdaságban, közösségünkben, de a családok életében is.

Az év vége közeledtével mindenkiben új remények és elvárások fogalmazódnak meg. Magyarkanizsai polgármesterként elsősorban azt kívánom, hogy a szeretet ünnepén senki se legyen egyedül, és mindenkinek jusson a barátságból, gondoskodásból és szeretetből – nemcsak a szentestén.

Az új esztendőben személyes boldogulásukhoz sok sikert kívánok! Békét, biztonságot családjaiknak és hitet abban, hogy a hétköznapok álmai és tervei valóra válnak.

Közösségünknek pedig azt kívánom, hogy a jó szándék és egymás segítése jellemezze a következő évünket is. Az összetartás és a közös erőfeszítések pedig biztos vagyok benne, hogy meghozzák gyümölcsüket.

Békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok Magyarkanizsa község minden kedves polgárának!

Fejsztámer Róbert
magyarkanizsai polgármester