Fejsztámer Róbert polgármester ünnepi köszöntője

2022.12.23.

A karácsony közeledtével mindannyian igyekszünk a család és a szeretteink felé fordulni, a rászorulókon segíteni, hálát érezni mindazért, amink van.

Polgármesterként köszönöm közösségünk összetartását, intézményeink hatékony és színvonalas működését. Szívből kívánom, hogy akik egész évben fáradhatatlanul dolgoztak, azok az ünnepek idején megpihenhessenek és mindenki töltse békében és szeretetben a karácsonyt.

Az elmúlt év nem várt kihívások elé állított bennünket – a háború tőlünk messze zajlik ugyan, de hatását mindannyian érezzük. Sajnos biztos vagyok benne, hogy a 2023-as évre is rányomja majd a bélyegét a nemzetközi helyzet, de bízom az erős és jól működő szociális és egészségügyi rendszerünkben, a felkészült szakembereinkben és abban, hogy községünk polgárai tudják: átvészeltünk már rosszabb időket is, egymás támogatásával, összefogva!

Önkormányzatunk és a magam nevében kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket, az új év pedig hozzon békét és biztonságot mindannyiunk életébe!