Pályázat civilszervezetek részére

2015.01.16.
   

A civilszervezetek költségvetési támogatásának módjáról szóló rendelet 7. szakasza és a 2015. évi magyarkanizsai községi költségvetésről szóló rendeletben előirányzott tétel alapján a magyarkanizsai polgármester nyílt pályázatot hirdet a civilszervezeti projektumoknak a 2015. évi magyarkanizsai községi költségvetésből való támogatására.

A civilszervezeti projektumoknak a 2015. évi magyarkanizsai községi költségvetésből való támogatására szánt eszközök összege: 8.400.000,00 dinár.

A civilszervezeti projektumoknak a 2015. évi magyarkanizsai községi költségvetésből való támogatására szánt eszközök összege: 1.540.000,00 dinár mezőgazdasági szakterülethez tartozó civilszervezetek projektumainak megvalósítására.

A pályázaton olyan civilszervezetek jogosultak részt venni, amelyeknek bejegyzése a magyarkanizsai önkormányzat területére szól, itt székhelyük vagy fiókszervezetük van, illetve – mint községközi, köztársasági szervezetek – a magyarkanizsai önkormányzat területén fejtik ki működésüket. Csak olyan civilszervezetek pályázhatnak, amelyek céljaikat elsősorban nem művelődési, sport- és tömegtájékoztatási téren valósítják meg.

Egy-egy civil szervezet legföljebb két projektummal pályázhat, a magyarkanizsai községi költségvetésből pedig csak egy projektumának támogatására ítélhető oda eszköz.

A projektumot a magyarkanizsai önkormányzat területén kell megvalósítani.  A projektumot a költségvetési év végéig, azaz 2015. 12. 31-éig be kell fejezni.

A civilszervezet a projektérték 10%-át más forrásból köteles biztosítani.

A pályázati dokumentáció a következőket tartalmazza:

1. pályázati nyomtatvány

2. a projektkoordinátor és a fő munkatársak életrajza

3. a szervezet bejegyzési határozatának fénymásolata

4. az alapító okirat (az alapszabály) fénymásolata.

A pályázatokat 2015. január 31-éig kell benyújtani. 

A nyílt pályázatról további felvilágosítás a 876-155-ös (244-es mellék) telefonszámon Darabán Piroskától kapható. 



A pályázat teljes szövege

Projektjavaslat-formanyomtatvány