Értesítés a sportegyesületi éves programok teljesítésével kapcsolatban

2015.03.19.
  

A Magyarkanizsa község lakossága körében fölmerülő sportbeli igények és érdekek érvényesítéséről szóló rendelet 14. szakasza alapján a magyarkanizsai polgármester közzéteszi az alábbi értesítést a sportegyesületi éves programok teljesítésével kapcsolatban.

Éves program teljesítésére a sportegyesületek jelentkezhetnek:

1. a tömegsport előmozdításának, illetve a lakosság, különösen a gyermekek, az ifjúság, a nők és a fogyatékkal élők sportolásának serkentése és az ehhez szükséges feltételek éves szinten való megteremtésére

2. a község területén működő, kiemelt községi jelentőségű sportszervezetek, sportegyesületek, klubok és területi sportszövetség tevékenységére.

Jelentkezés 2015. március 25-éig az önkormányzat világhálós honlapján és a helyi sajtóban közzétett 2. sz. nyomtatványon nyújtható be.

Jelentkezni a magyarkanizsai önkormányzat hivatalos honlapján közzétett jelentkezési nyomtatványon (2. sz. nyomtatvány) nyomtatott formában a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélszolgálatán átadva vagy postai úton megküldve lehet. A küldemény címzése: Magyarkanizsa, Fő tér 1; kötelező jelölése: „ÉVES SPORTPROGRAMOK  TÁMOGATÁSÁRA JELENTKEZÉS“.

A programhordozók a jóváhagyott éves programokról 2015. március 31-én kapnak értesítést.

A kapott eszközöket legkésőbb 2015. december 31-éig kell fölhasználni.

Az éves programokkal kapcsolatban további fölvilágosítás Bödő Mariannától a 064-806-2158-as telefonon kapható.

A KÉSVE ÉRKEZŐ ÉS HIÁNYOS JELENTKEZÉSEKET A BIZOTTSÁG FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJA!



Értesítés a sportegyesületi éves programok teljesítésével kapcsolatban

Jelentkezés éves sportprogramok támogatására