Önkormányzati tájékoztató

2015.04.27.
 

Magyarikanizsa önkormányzata tájékoztatja a község polgárait, hogy az első májusi hétvégén a következő rendezvényeken tölthetik a munkaszüneti napokat:
- május 1-je és 3-a között a martonosi Tandari-tanyán,
- május 1-jén és 2-án a magyarkanizsai Tisza-parton.
Mindkét rendezvény főtámogatója a magyarkanizsai önkormányzat.
Május 1-3. között a martonosi Tandari tanyán kerül megrendezésre az 5. Jubileumi Majális a Metalmania Kft. szervezésében, a magyarkanizsai önkormányzat és a TDM támogatásával. A rendezvény médiatámogatója a Panda Rádió.
A rendezvényt hivatalosan május 1-jén 15.30 órakor dr. Bimbó Mihály polgármester és Tandari László főszervező nyitják meg ünnepi műsor keretében, melynek keretében fellépnek a horgosi Gubanc, a martonosi Ördögszekér és a magyarkanizsai Szent Száva SZAME népitáncosai.
Kísérőprogramok: lacikonyha, kirakodóvásár, Bor-utca, vidámpark, gyermekprogramok, kézműves foglalkozások, vidám ügyességi és sportjátékok…
A rendezvény sztárvendégei a szegedi Retro Web Rádió bemondói.
A majális alatt a finom falatokról a Tandari-tanya, a Texas és a zentai Emzoma szakácsai gondoskodnak. A menü ebéd ára 500 dinár/fő.
Május 1-jén a magyarkanizsai strandon reggel nyolc és este nyolc óra között Családi majálist szervez a Balkán vendéglő a magyarkanizsai önkormányzat támogatásával.
Program: vidámpark, gyermekprogramok, sétahajózás, pónilovaglás, kirakodó vásár, јótékonysági palacsinta vásár a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény támogatására, 11.00 órától a Joker zenekar szórakoztatja a látogatókat.
A sütni-főzni kívánók számára a helyszín a Tiszavirág Kempingben biztosított.
Május 2-án 21.00 órától pedig szezonnyitó strand disco várja a szórakozni vágyókat.


http://www.magyarszo.com/hu/2690/vajdasag/126366/Gazdag-program-a-Tandari-tany%C3%A1n.htm

https://www.youtube.com/watch?v=fgA4hHH1rYU