On-line marketing-képzés

2016.09.06.
  

Mintegy harminc vállalkozó és vállalkozni szándékozó, főleg fiatal hallgató vett részt azon a magyarkanizsai ingyenes képzésen, amelyet az önkormányzat a Magyar Vállakozásfejlesztési Alapítvány közreműködésével tartott részükre.

A Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény pinceklubjában megtartott képzésen a költséghatékony on-line marketing-módszerekről, az elektronikus kereskedelemről és a webfejlesztések használhatóságáról hallottak előadást a megjelentek. A budapesti Corvinus Egyetem adjuntusa, Bokor Tamás vázolta az online-marketing lényegét, attól függetlenül, hogy a hallgatók nem azonos szintű előismeretekkel érkeztek a képzésre.

A magyarkanizsai önkormányzat nagyon fontosnak tartja a fiatalok képzését, maga azonban képzést nem szervezhet, ezért is fogadta örömmel a budapesti felajánlást, amit aztán a Cnesa keltett életre – mondta Teslić Zoran, a Községi Tanács ifjúsági és sportmegbízottja.

Az on-line marketing-képzés egyik szervezője, Tijana Vujaković elmondta, hogy akkora volt az érdeklődés, hogy nagy valószínűséggel októberben vagy novemberben újabb képzést tartanak.

 

Bővebben:


Online marketing képzés a sikeres vállalkozások érdekében

Ingyenes online marketing képzés


On-line marketingképzés fiataloknak