Фото конкурс „Моја Европа“

08.08.2017.
 

Канцеларија за младе општине Кањижа објављује фото конкурс под називом „Моја Европа”, чији повод је да је Општина Кањижа ове година добила ново признање, јединствено у Србији. Додељена јој је Европска застава части која значи да смо један степеник ближе Награди Европе. Свечано преузимање заставе ће бити уприличено на Дан општина – а тим поводом ћемо поставити изложбу пристиглих радова у Галерији Тихамер Добо!

 

ТЕМА: Како кањишка омладина, омладина из општине види Европу, како је доживљавају, или како замишљају „добру Европу”; шта им Европа значи из перспективе земље која (још) није чланица ЕУ. Путујемо, доживљавамо различите ствари и живимо у близини границе – колико то утиче на наше виђење Европе?

ПРИЈАВЕ: На конкурсу очекујемо радове младих аматера и професионалних фотографа, као и оних који се осећају младима, а који су тренутно настањени у Кањижи или у било ком насељу у општини, односно, оних који су пореклом одавде и још увек се сматрају Кањижанима.

СТАРОСНА ГРАНИЦА: Најмање 16 година, горње границе нема.

ФОТОГРАФИЈЕ: Фотографије очекујемо у дигиталном облику, у ЈПГ формату, 300 дпи, величине минимум 1 МБ. На конкурс се могу пријавити са најмање 1, највише 5 комада фотографија.

НАГРАДА: Изабране фотографије ће бити изложене, а за најбољу фотографију смо спремили и НОВЧАНУ НАГРАДУ.

ЖИРИ: Стручни жири анализира, процењује и бира најбољу фотографију.

РОК ЗА СЛАЊЕ РАДОВА: 20. септембар 2017. на адресу: канц.замладе.ка@гмаил.цом

О резултатима конкурса ће расписивач обавестити све учеснике путем електронске поште.

Општина Кањижа сноси трошкове изложбе фотографија.



Текст фото конкурса