Успешна реализација пројекта уз помоћ Покрајинског секретаријата за локалну самоуправу

12.03.2018.
 

Општина Кањижа је успешно конкурисала у новембру 2017. године код Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Назив пројекта је био: Повећање ефикасности сервиса за грађане путем повећања капацитета администрације.

Покрајински секретераијат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу је одобрио општини Кањижа 256.346,40 динара за набавку мултифункционалног штампача, скенера и фотокопир машине у циљу повећања ефикасности сервиса за грађане. Машина је стављена у функцију дана 09.03.2018. године у оквиру Одељењу за грађевинске инспекцијске послове у корист запослених који се баве са задацима поступка озакоњења илегално изграђених објеката.

Набављена машина ће допринети побољшању комуникације са грађанима. Скраћењем временског оквира процеса издавања разних докумената очекујемо повећање нивоa задовољства и поверења код странака.

Општина Кањижа се захваљује Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу на додељеним средствима.

Линк cекретраијата: http://www.region.vojvodina.gov.rs