Инфо дан у Кањижи

06.04.2023.
 

У циљу подстицања равномерног развоја и доприноса децентрализацији културе у Србији, Деск Креативна Европа Србија организује инфо дан и радионицу осмишљавања европских пројеката у култури у Кањижи, 12. и 13. априла у простору Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању. 

Биће речи о мисији и приоритетима програма Креативна Европа, смерницама и условима за конкурисање, финансијском планирању, као и практичним саветима за развој пројектних идеја, о чему ће говорити представници Деска.  

Позивамо представнике и представнице установа и организација у култури и медијима из Кањиже и околине који желе да се информишу о приликама које нуди програм да пријаве учешће попуњавањем кратке пријаве. 

Креативна Европа је главни програм Европске уније којим се пружа финансијска подршка установама и организацијама у пољу културе како би чувале, развијале и промовисале европску културну и језичку разноликост, као и наслеђе, те унапређивале компетитивност и економски потенцијал културних, а нарочито аудиовизуелних делатности. 

ОБРАЗАЦ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ