Бесплатна обука за жене из области информатике

22.01.2024.
  

Општина Кањижа уз финансијску подршку Покрајинског Завода за равноправност полова, а у сарадњи сa Образовно културном установом „Cnesa“, позива заинтересоване жене са територије општине Кањижа, које желе да стекну и унапреде своја информатичка знања и вештине да се пријаве на бесплатну обуку у области информатике. 
Општи циљ програма је да се допринесе подизању информатичких компетенција, помогне у постизању нових вештина чиме жене добијају веће шансе за запошљавање, биће конкурентније на тржишту рада и економски оснажене.
Обука је део пројектних активности општине Кањижа на имплементацији Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности и координацији локалних актера на његовом спровођењу.
Рок за пријаве је у периоду од 22. јануара до 31. јануара 2024. године, а подносиоци пријаве ће бити благовремено обавештени.
Обука се реализује у периоду од фебруара до средине априла 2024. године у просторијама Образовно-културне установе „Cnesa “.
Након успешно завршене обуке полазнице ће добити уверење о стеченом знању.
Обука јесте намењена пре свега женама различитог старосног доба, али су и мушкарци добродошли.
Више информација о самој обуци можете добити на бр. телефона 063/545-028 или на имејл адреси: edukacija@cnesa.rs, радним данима од 9 до 15 часова.
Особа за контакт: Хедвиг Бузаш

Комисија и Савет за родну равноправност општине Кањижа



Плаката програма