Годишњи план рада установе

02.02.2024.
 

На 28. седници Скупштине општине Кањижа, одборници су расправљали о 18 тачака дневног реда. Међу кључним тачкама које су разматране на седници налазе се предлози одлука о отуђењу непокретности у јавној својини општине Кањижа, као и одузимању права коришћења на одређеним непокретностима које су део јавне својине Општине – рекао је на прес конференцији Ервин Бехаревић, председник Одборничког клуба СНС-а. 
Поред тога, усвојени су и предлози решења о давању сагласности на програме рада различитих институција и организација, укључујући Црвени крст Кањижа, Информациони центар за развој Потиског региона, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању, Центар за пружање услуга социјалне заштите, Центар за социјални рад Кањижа, Спортски савез општине Кањижа, као и специфичне програме за управљање чврстим комуналним отпадом од стране друштва са ограниченом одговорношћу 'Регионална депонија' Суботица. 
Ове одлуке и решења представљају део ширег ангажмана Општине Кањижа у циљу ефикасног управљања ресурсима, подршке локалним програмима и унапређења услова живота грађана. Јавни интерес и транспарентност у доношењу одлука остају кључни принципи које Општина негује како би обезбедила просперитет и добробит својих грађана. 
Све тачке дневног реда су усвојене – рекао је Ервин Бехаревић. 

 





Фото: Карољ Пушкаш